Breakin’ Sound: Paxton Fettel

Hvem er så det?
Paxton Fettel har taget sit navn fra kommandøren i computerspillet F.E.A.R., som både er telepatisk og spiser folks hjerner, men der er nu ikke meget kannibal over den danske techno-dude, som på ingen tid har erobret både Dunkel-publikummet, britiske house-elskere og den elektroniske blogosfære.

Hvordan lyder han?
Blidt og hårdt, som dyb IDM’et techno og et repeterende four-on-the-floor, der vil hypnotisere dine følelser og lægge stemning til alle dine highs og lows. Via Paxton Fettels Soundcloud kan du selv lægge øre til hans tre ep’er samt bidder af nyt materiale, der snart udkommer på det kræsne Greta Cottage Workshop-label.

‘Mute Europhoria’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 
‘Glow of Fading Lights’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af