Breakin’ Sound: Purity Ring

Hvad har vi her?
Der er hverken tale om et Jonas Brother-sideprojekt eller andre med hang til cølibaterkendende fingerringe, men derimod vokalisten Megan James og hendes partner-in-crime Corin Roddick, der til daglig er en del af det canadiske band Gobble Gobble. Duoen er med bare to numre i bagagen kommet i stald hos Transparent Records.

Hvad med musikken?
Giv førstesinglen ‘Ungirthed’ et lyt, som med Megan James’ melodiske spøgelsesvokal, snurrende beats og hakkende synth har taget blogverdenen med storm. Herudover har bandet kun b-siden ‘Lofticries’ på samvittigheden, men hold øje med deres Soundcloud, hvor der ligger gratis godbidder og smagsprøver på deres kommende debutalbum.

Download: ‘Lofticries’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Purity Ring ‘Ungirthed’ (download nummeret her)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af