Distortion offentliggør programmet

Se også: Bedste fotos og video fra Distortion 2010

Den første uge af juni går det endnu engang løs i Københavns gader, når Distortion forvandler byen til et festmekka. Der er dog ikke kun gaderave på programmet, for arrangørerne kan nu tilføje et bugnende line-up af klubnavne til plakaten.

Det drejer sig blandt andet om den italienske houseduo Crookers, Matias Aguayo, Kompakt-produceren Superpitcher, DFA’s Tim Sweeney, Prins Thomas, Kenton Slash Demon og bastunge navne som Ben UFO og Jack Sparrow.

Herudover er der dj-sets fra Hot Chip og Gang Gang Dances Brian Degraw, ligesom du blandt andet kan opleve koncerter med Austra, japanske Nissenmondai, Abe Vigoda, Emma Acs og Mike Sheridan. Og så er danske dj’s som Dokkedal/Dixen, Le Gammeltoft, Ned Flanders og Djuna Barnes naturligvis også rigt repræsenteret.

Der vil løbende blive føjet flere navne til programmet. Følg med på Distortions website.

Medlemmer af Soundvenue Friends kan lige nu købe Distortion Turpas med 50 kr. rabat via ‘Min side’. Distortion Turpas giver adgang til alle festivalens fester.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af