Her er Distortions bedste fester

Så er det endelig blevet tid igen. Distortion indtager København onsdag til søndag med et hav af fis og ballade i byens gader, men selvfølgelig fortsætter festivalen også om natten med et hav af fester rundt om i byen. Vi giver her vores bud på de bedste af slagsen.

Bookingbureau overtager Jazzhouse med koncerter og dj’s
Smash!Bang!Pow! inviterer onsdag til fest på Copenhagen Jazzhouse, der både byder på koncerter fra japanske Nisennenmondai og amerikanske Laurel Halo samt dj-sets fra Taragana Pyjarama og Gang Gang Dances Brian DeGraw.

Smash!Bang!Pow!
Onsdag den 1. juni
Copenhagen Jazzhouse, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K


Legende indtager Culture Box

Amerikanske Theo Parrish har som dj og producer for længst markeret sig som en af technoen og house-musikkens ypperste. Onsdag sætter han gang i den elektroniske højborg Culture Box.

Theo Parrish
Onsdag den 1. juni
Culture Box, Kronprinsessegade 54, 1306 København K

Kæmpe efterfest på Rust
Torsdag aften har vi slået pjalterne sammen med festarrangørerne fra Hussy og Le Social, samt Københavns Metro, og præsenterer et brag ef en efterfest på Rust med blandt andre den mystiske, franske dj-duo Acid Washed.

Distortion x Soundvenue x Hussy x Le Social x Metro
Torsdag den 2. juni
Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København N

Hård house på Søpavillonen
Festarrangørerne i Syg Lyd har fået ansvaret for foyeren til torsdagens fest på Søpavillonen, hvor de har hentet den amerikanske top-dj Seth Troxler til at sætte fut i klamydiaborgen.

Syg Lyd
Torsdag den 2. juni
Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, 1369 København K

Barcelonadrenge og popmystik på Bakken
Nasty Mondays er en af de mest populære klubber i Barcelona, og fredag aften spiller de to bagmænd op til fest på Bakken i Kødbyen ledsaget af koncert med det mystiske popband We Are the World.

Nasty Mondays
Fredag den 3. juni
Bakken, Flæsketorvet 19 – 21, København V

Ritz genopstår
Den lukkede vesterbro-bar Ritz rejser sig fra de døde og hoster fredag tribunen i Den Brune Kødby, hvor de blandt andre præsenterer house-mesteren Levon Vincent.

Ritz
Fredag den 3. juni
Den Brune Kødby, Tribunen

Veteraner spiller til Final Party
Lørdag er der sædvanen tro Final Party, og til at indtage tribunen har Distortion hentet ikke bare en, men tre verdensklasse dj’s i form af Tim Sweeney, Michael Mayer og Superpitcher til at slutte festivalen med et brag.

Distortion ‘Old Europe’
Lørdag den 4. juni
Den Brune Kødby, Tribunen

Hiphop i Hullet
Det rå spillested Hullet lægger lørdag lokaler til en god omgang hiphop og grime, når Kesi og resten af B.O.C.-crewet sammen med Specktors med garanti tager publikum med storm.

B.O.C. + Specktors
Hullet, Staldgade 21, 1699 København V
Lørdag den 4. juni

OHOI! holder basmaraton
De danske dubstep-ambassadører i OHOI! har lørdag planlagt et 15 timer langt bas-orgie, der starter med en bas-parade fra Langebro til Den Brune Kødby, hvor bagmændene holder fest i gyden med blandt andre britiske Ben UFO.

OHOI!
Den Brune Kødby, Gyden
Lørdag den 4. juni

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af