M. Ward vender tilbage til sololivet

Han har været travlt optaget af at spille sød indiepop med Zooey Deschanel i She & Him, buddy-country i Monsters of Folk med blandt andre Conor Oberst, og senest har han og Deschanel skrevet sange til en kommende film om Peter Plys, men nu siger M. Ward i et interview med HitFix, at han er klar til noget alenetid, og at han så småt er gået i gang med arbejdet til sit næste soloalbum.

»Jeg vil vende tilbage til dengang, jeg begyndte at skrive mine første sange. Siden dengang har jeg fået nogle gode tilbud om at spille sammen med nogle forskellige mennesker, og de tilbud har jeg taget imod«.

Ward kan imidlertid ikke love, at der er et nyt album på trapperne, men han fortæller, at han helt sikkert vil gå i gang med at indspille musik i sit hjem i Portland.

»Jeg har en masse sange liggende, som jeg ikke har haft tid til at arbejde videre på eller forbedre. Det er på tide, at jeg skriver de sange færdig«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af