The Pixies går i studiet igen

De har fans, som ikke engang var født da de gik i opløsning i 1993, men nu ser det ud til, at The Pixies er klar til deres anden genfødsel. Til Spinner fortæller trommeslager David Lovering nemlig, at kvartetten formentlig planlægger at gå i studiet for at indspille deres sjette album, når de er færdige med deres igangværende turné.

»Vi har været glade for bare at turnere, og vi har gjort det non-stop, fordi folk rigtig gerne vil se os«, fortæller Lovering om bandets 2004-comeback, der foreløbig kun har bragt dem ud på landevejen og ikke i studiet. Og det skyldes primært interne stridigheder: »Vi er helt sikkert blevet mere sammentømrede nu, og forhåbentlig kan vi allesammen begrave stridsøksen. Vi må bare gå i studiet og håbe på det bedste«, fortæller guitarist Joey Santiago.

Guitaristen afslører desuden, at det ikke bare er fans, som er ivrige efter nyt materiale fra The Pixies. Selveste Bono fra U2 har sågar også plaget om, at amerikanerne vil gå i studiet sammen igen. Og så er der ikke andet for end bare at vente.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af