The Rapture vender tilbage

Alle med hang til koklokker og James Murphys DFA-pladeselskab kan godt begynde at glæde sig, for nu er The Rapture omsider klar med deres fjerde album. ‘In the Grace of Your Love’ er ude den 5. september, og denne gang er newyorkerne vendt tilbage til DFA-folden.

Som nævnt sidste år, er opfølgeren til ‘Pieces of the People We Love’ fra 2006 produceret af ene halvdel af den franske duo Cassius, Philippe Zdar, som også har hjulpet Phoenix på deres seneste album. Trioens nye fuldlængde er indspillet i både Paris og Brooklyn, og nedenfor kan du, udover tracklisten, se newyorkerne optræde med albummets åbningsnummer ‘Sail Away’ ved en festival i september sidste år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Rapture ‘Sail Away’ (live @ FYF Fest 4/9/2010)

Trackliste til ‘In the Grace of Your Love’:
1. Sail Away
2. Miss You
3. Blue Bird
4. Come Back to Me
5. In the Grace of Your Love
6. Never Gonna Die Again
7. Roller Coaster
8. Children
9. Can You Find a Way?
10. How Deep Is Your Love?
11. It Takes Time to Be a Man

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af