Delorean ‘Grow’ (Taragana Pyjarama remix)

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For omtrent et år siden udkom spanske Deloreans debutalbum ‘Subiza’, pakket med solskinsrig synth-pop og opsat på at sparke sommeren i gang med en fest. Netop nu er nummeret ‘Grow’ dog blevet udgivet som single, og i den sammenhæng kan man også finde et remix fra Nick Eriksen aka. Taragana Pyrajama. Eriksen har skruet tempoet gevaldigt ned, klippet vokalen op i samples og generelt bare skruet op for den musikalske varme, der i forvejen gennemstrømmede nummeret. Den sydlandske percussion titter hele tiden frem, og lur mig, om der ikke også er lækre steeldrums. Et sløvt sommer-jam, perfekt til hængekøjen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af