Lyt til YACHTs sommerlige nye album

Først bød de på samfundskritiske fortællinger med førstesinglen ‘Dystopia’ og siden fulgte dens positive modsætning ‘Utopia’. Der er ingen tvivl om, at YACHT er glade for deres symbolik, og den kan du nu kan få meget mere af på duoens femte fuldlængde ‘Shangri-La’, som du kan lytte til en uge før den officielle udgivelse.

På albummet fortsætter den amerikanske duo stilen fra deres seneste, roste album ‘See Mystery Lights’ fra 2009 med masser af funky popslagere og excentriske electrorock-eksperimenter. Stig om bord nedenfor og bedøm selv, om du har lyst til at rejse til fantasiland med YACHT.

Lyt til ‘Shangri-La’:

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af