Fem Roskilde-anbefalinger: Fra basfest til anarki

Fra basfest til anarki. I dag kommer vi med vores anbefalinger til de fem kunstnere og bands, som vi tror, bringer den vildeste fest til Roskilde Festival. Klik dig igennem de fem tips her.

Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Følelserne uden på tøjet
Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: En mand og hans laptop
Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Solskinsmættet sommerrock
Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Beats, rim og swag
Læs også: Fem Roskilde-anbefalinger: Cool newyorkere
Tip 1: Shangaan Electro

Cosmopol. Fredag den 1. juli, kl. 22.30

Gør klar til at ryste røv! Direkte fra Johannesburgs forstæder kommer genren shangaan electro, der med et højt tempo, afrikansk feststemning og marimba-amok uden tvivl kommer til at få støvet under Cosmopol til at rejse sig til uanede højder, når en række af genrens bannerførere spiller op til dans.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tshetsha Boys ‘Nwa Pfundla’ Tip 2: Janelle Monáe

Cosmopol. Søndag den 3. juli, kl. 20

Pludselig var hun der bare. Den ultraseje og nærmest overjordisk talentfulde Janelle Monáe. En enkelt optræden på Letterman og så var den amerikanske sangerinde, som Big Boi havde opdaget, på alle musikelskeres læber. Søndag aften kl. 20.00 står hun klar til at lukke Cosmopol, med hvad der helt sikkert bliver et festligt brag af en koncert. Det bliver funky, futuristisk og helt sikkert fandens sexet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Janelle Monàe ‘Cold War’ (live)  Tip 3: dOP

Cosmopol. Fredag den 1. juli, kl. 02

Når mørket falder på, kræver folket fest. Og fest skal de få, når den franske trio fredag nat sætter stikket i, skruer op for volumen og varmer Cosmopol op med deres finurlige, elektroniske miskmask. dOP er kendt for at gøre noget ekstra ud af deres liveoptrædener, så forvent alt andet end tre mand og en pladespiller.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

dOP live Tip 4: Magnetic Man feat. Katy B & SBTRKT

Arena. Fredag den 1. juli, kl. 22

Årets basfest på Roskilde Festival! Benga, Skream og Artwork kommer med garanti til at rykke både din brystkasse og Arena-gulvet rundt med deres rungende dubstep. Sangerinden Katy B er med som ekstra krydderi, den fremstormende producer SBTRKT giver et dj-set, og der er hermed lagt op til både bas, bulder og brag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Magnetic Man feat. Katy B ‘Perfect Stranger’ (live) Tip 5: M.I.A.

Orange. Fredag den 1. juli, kl. 01

Hvis der er nogen, der kan forvandle Orange Scene til en anarkistisk fest fredag aften kl. 1, så er det M.I.A. Og forventningerne til den lille sangerinde er så store som aldrig før. I 2008 aflyste hun sin koncert på Roskilde, og i år gik rygterne om en endnu en aflysning så igen. Heldigvis var der ikke noget om snakken, så find din imaginære pistol frem og glæd dig til urørligt seje hits som ‘Paper Planes’, ‘Born Free’, ‘Bucky Done Gun’ og ‘Bambo Banga’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

M.I.A. ‘Paper Planes’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af