Sidste navne klar til Pavilion Junior


Foto: Johanne Sarah Fick

Du er sikkert allerede selv begyndt nedtællingen til Roskilde Festival, men skulle du være i tvivl, er der altså ligegodt kun tre uger, til det endnu engang går løs på Dyrskuepladsen. Inden ballet åbnes for alvor, er der dog masser af gode ting at opleve i opvarmningsdagene, og nu kan festivalen præsentere de sidste navne til programmet for Pavilion Junior-scenen.

Her finder vi den danske syrerock-prinsesse Emma Acs (billedet) samt electropopperne og Breakin’ Sound-navnet Battlekat, der indtil deres debut på Spot Festivalen i sidste weekend gik under navnet Just A Number 05272011, ligesom du kan se frem til at opleve Messy Shelters, Brother Grimm, The Malpractice og The Eclectic Moniker i festivalens opvarmningsdage.

Desuden lover arrangørerne snart at løfte sløret for de endelige navne, som fuldender lineuppet, samt Orange Scenes åbningsnavn.

Se det fulde program for Roskilde Festival 2011 HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af