The Rapture ‘How Deep Is Your Love’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nej, dette er ikke et Take That-cover, men i stedet The Raptures første reelle udspil i fem år, og noget fans af new yorkernes dance-punk i den grad har set frem til. Om trioen anført af Luke Jenner er blevet lige det ældre af sind siden deres seneste album fra 2006 er ikke til at sige, men bandet har på ‘How Deep Is Your Love’ i hvert fald lagt de fleste af deres punkaner på hylden og i stedet omfavnet dansemusikken fuldt ud i ægte DFA-stil. Old school house-piano og saxofon i spandevis er således blot nogle af de ting, som sætter forventninger til det kommende album ‘In the Grace Of Your Love’ højt i vejret.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af