Trailerpark offentliggør det fulde line-up

Roskilde Festival kunne i går sætte en fin sløjfe på årets program med tilføjelsen af blandt andet Portishead, og nu følger Trailerpark trop med en håndfuld stærke internationale og lokale navne, som fuldender deres line-up.

Her finder vi blandt andet den amerikanske synthpop duo YACHT (billedet), hvis spritnye album ‘Shangri-La’ du kan lytte til her, samt den amerikanske electroclash-dronning Peaches, som vil give intet mindre end et karaoke-set. Arrangørerne lover, at du ville kunne »forvente alt mellem himmel og jord«, når den rebelske dame styrer showet.

Herudover er en bunke stærke, danske navne som Kasper Bjørke, Mike Sheridan, Complicated Universal Cum, Hess Is More, Battlekat, Freja Loeb, Averos og Trailerpark Allstar-crewet bestående af Kenneth Bager, Djuna Barnes og Le Gammeltoft med til at sætte punktum for festivalen, som finder sted i Copenhagen Skatepark den 28.-31. juli.

Se det fulde line-up og køb billet HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af