Amy Winehouse fundet død

Den britiske sangerinde Amy Winehouse er fundet død i sit hjem i London, skriver BBC. Winehouse blev bare 27 år gammel.

Amy Winehouse nåede blot at udgive to album, der begge høstede stor popularitet og anerkendelse i musikkens verden. Debuten ‘Frank’ udkom i 2003, imens det helt store gennembrud indtraf i 2006 med ‘Back to Black’.

Sangerinden med den fantastiske stemme har ført en mangeårig kamp mod et knusende alkohol- og stofmisbrug, som er blevet nøje overvåget af medierne, og som har medført stribevis af aflyste koncerter, tabloidskandaler og indlæggelser på afvænningsklinikker. Så sent som sidste måned måtte hun aflyse en comebackturné.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Winehouse ‘Teach Me Tonight’ (Live on Jools Holland)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af