Hør nyt fra Red Hot Chili Peppers

Desværre hedder det kommende Red Hot Chili Peppers-album, som tidligere rapporteret, ikke længere ‘Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head’. I stedet har gutterne valgt den lidt mere ordinære titel ‘Im With You, til deres 10. studiealbum, som udkommer den 30. august.

Nu kan du høre den første smagsprøve fra albummet og altså også det første nummer med gruppens nye guitarist og tidligere tekniker Josh Klinghoffer. ‘The Adventures of Rain Dance Maggie’ er en poppet sag, måske noget af det mest poppede bandet nogensinde har lavet. Fleas funky bas er stadig markant i lydbilledet, det samme er Anthony Kiedis karakteristiske nasale vokal.

Red Hot Chili Peppers spiller i Danmark den 14. oktober
.

Lyt til ‘The Adventures of Rain Dance Maggie’ HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af