Hør stærke navne på Bornholm-festival

Bornholm er et dejligt sted, og i slutningen af august forvandler øen sig til et endnu dejligere sted, når musikfestivalen Wonderfestiwall indtager foden af Hammershus og byder på tre dage med fed musik, fest og sikkert også en masse god fisk.

Øverst på programmet står Kashmir og Trentemøller. Derudover bliver der mulighed for at opleve koncerter med navne som When Saints Go Machine, The Floor is Made of Lava, Treefight for Sunlight, Sleep Party People og bornholmer-bandet Scarlet Chives.

I den elektroniske afdelinger byder festivalen blandt andet på White Pony, Dokkedal/Dixen og Kasper Bjørke, og er man til hiphop er der mulighed for at kaste håndtegn til Per V, Specktors og scratch-kongerne Static & Noize.

Der er mulighed for at bestille en pakkeløsning, som inkluderer bus fra Københavns Hovedbanegård, færge og partoutbillet til alle tre dage til 690 kr. ved at ringe på 70 23 15 15.  

Wonderfestiwall
25-27. august
Bornholm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af