Hør uudgivede sange fra The White Stripes

Det var en sørgelig nyhed, da Jack og Meg White i begyndelsen af i år annoncerede, at de stopper som duo. Det har som bekendt ikke stoppet Jack Whites produktivitet, da han både har travlt med at lave hiphop, lege komiker og indspille spaghettiwestern-musik.

Nu ser to nye, eller der er faktisk tale om to ældre og aldrig tidligere udgivne sange, dagens lys. Det drejer sig om et cover af soul-sangeren Otis Reddings klassiske tåreperser ‘I’ve Been Loving You Too Long’ og et cover af psychpop-legenderne Loves ‘Signed D.C.’.

Begge covers stammer fra 1997 og altså to år før at Jack og Meg indspillede deres første album. Særligt Otis-coveret viser, hvor unikt et udtryk de to var var i gang med at skabe. Det er skrabet, skramlet og nøgent, men fyldt med så meget nerve, at det halve kunne være nok.

Lyt til ‘Ive Been Loving You Too Long’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Lyt til ‘Signed D.C.’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af