Radiohead spiller nye numre

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Radiohead ‘Live From the Basement’

Rettelse: Videoen er blevet taget ned af BBC

For er par uger siden luftede Radiohead det nye nummer ‘Staircase’ i deres ‘Live From the Basement’-session. I weekenden blev koncerten, der bød på en gennemspilning af radiohovedernes seneste album ‘The King of Limbs’, så sendt i sin fulde længde på BBC, og her kunne man udover Staircase også høre det nye nummer ‘The Daily Mail’. Nummeret begynder helt sagte med Thom Yorke alene ved klaveret, der blandt andet synger linjen »We’ll feed you to the hounds«. Så kender man den deprimerede englænder igen. Se hele koncerten ovenover.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af