Danske indiebands laver børnebog

Hvis man har et barnligt sind og en svaghed for ‘Åh Abe’-compilations, kan det godt betale sig at smutte forbi den lokale boghandel den 14. oktober og få fingrene i lydbilledbogen ‘Grønflammeskoven’.

De to Oh No Ono-bagmænd Aske Zidore og Malthe Fischer er nemlig gået sammen med forfatterne Anders Jørgen Mogensen og Nicolai Koch og billedkunstneren Pernille Nygaard om ‘Grønflammeskoven’, der handler om en dreng, som er på jagt efter vinden, fordi den har stjålet hans drage.

Selveste vindens stemme bliver spillet og sunget af Nikolaj Vonsild (billedet) fra When Saints Go Machine, mens Christian Hjelm fra Figurines spiller en flyvefisk og Jesper Mortensen fra Junior Senior er en morgensur månekælk.

Bogen bliver også blandt andet gæstet af forsangerinden Coco fra Quadron, Choir of Young Believers-bagmanden Janis Noya Makrigiannis og søskendeparret Kirsten & Marie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af