Her er ugens bedste fester

Vi guider dig til ugens bedste fest-tilbud, der byder på afslutningsbrag på Bakken og tysk super-dj på Culture Box. Mød blandt andet Hussy, Tomas Barfod, Todd Terje og Marcel Dettmann.

Pelles Onsdage holder afskedsfest
Sommeren igennem har Pelle Peter gjort onsdage i København lidt sjovere med Pelles Onsdage på Bakken i Kødbyen, men alt godt har en ende, og nu på onsdag takker konceptet af med blandt andre Tomas Barfod og selvfølgelig værten selv.

Pelles Onsdage
Onsdag den 31. august
Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh V

Århus-fest i Kjeld Tolstrups ånd
Dj’s som Lulu Rouge, Le Gammeltoft og Mike Sheridan står bag pulten, når Train torsdag lægger hus til en støttefest, hvor alle spiller gratis og overskuddet går til en nyoprettet fond, som i Tolstrups minde skal støtte nye talenter på den elektroniske scene.

Århus Loves Kjeld Tolstrup
Torsdag den 1. september
Train, Toldbodgade 6, Århus C

Hussy får britisk besøg
Torsdagsklubben på Rust kører ufortrødent videre i højeste gear, og får denne torsdag besøg af den spændende, britiske producer Seams, der flankeres af en lang række danske dj’s.

Hussy
Torsdag den 1. september
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Ny rockklub på Ideal Bar
Frankie Teardrop er navnet på Ideal Bars spritnye rockklub, der med en omgang rutinerede bagmænd åbner dørene op for første gang på fredag.

Frankie Teardrop
Fredag den 2. september
Ideal Bar, Enghavevej 40, Kbh V

Henrik Koefod bag basfest i Roskilde
Den unge og talentfulde producer Henrik Koefod har startet klubkonceptet Rare Nights op i Roskilde, som på jomfruaftenen i den gamle fabrikshal Hal 12 blandt andre præsenterer Psimono, Beastie Respond og selvfølgelig bagmanden selv.

Rare Nights
Lørdag den 3. september
Hal 12, Rabalderstræde 30, Roskilde

Norsk disco-prins
Todd Terje danner sammen med Prins Thomas og Lindstrøm den norske disco-mafia, og lørdag kan man danse løs til dj’en og produceren på Dunkels bonede gulve.

Todd Terje
Lørdag den 3. september
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Besøg af Berlins ypperste
Den tyske techno-troldmand Marcel Dettmann lægger lørdag vejen forbi Culture Box, når Københavner-klubben igen hiver de bedste dj’s fra Berlins berømte og berygtede natklub Berghain til byen.

Sound of Berghain
Lørdag den 3. september
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af