Hør The Raptures nye dansevenlige album

De festlige dancepunkere fra The Rapture er tilbage på James Murphys pladeselskab DFA Records, og nu har pladeselskabet lagt en optagelse af en live broadcasting, hvor bandet afspiller hele det kommende album ‘In The Grace of Your Love’, ud på nettet.

Albummet, der er produceret af Philippe Zdar, som også hjalp franske Phoenix med deres ‘Wolfgang Amadeus Phoenix’-album, er en af de udgivelser, som vi har glædet os mest til at lægge ører til i efteråret og det lader til, at trioen har været i rigeligt festhumør med masser af dansevenlige beats og catchy tekster.

Lyt til ‘In The Grace of Your Love’ 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af