Se Tom Waits præsentere sit nye albumTom Waits er, mildest talt, bister over internettets mangel på privatliv! Den legendariske amerikanske sanger med den afgrundsdybe stemme og de teatralsk/melankolske tekster er nemlig på vej med et nyt album, der udkommer den 24. oktober. Og musikverden har ikke kunnet vente, så titelnummeret ‘Bad As Me’ er blevet lækket på nettet.

I dag udsendte Waits så en video med titlen ‘Private Listening Party’, hvor han brokker sig over lækket af singlen og sammenligner det med, hvis man afslører en surprise-fødselsdag eller beder folk med rodbetændelser om at gurgle med kloakvand.

Men samtidig er videoen spækket med smagsprøver fra det kommende album og tjek plakaten på væggen, det er nemlig det kommende ‘Bad As Me’-albumcover. Og selvom hr. Waits truer ved til sidst at sige: »Jeg bliver nødt til at genoverveje det her!«, så se videoen færdig og bliv klogere på, hvornår albummet lander, og hvordan et private listening party egentlig foregår.

Trackliste til ‘Bad As Me’:
1. Chicago
2. Raised Right Men
3. Talking At the Same Time
4. Get Lost
5. Face to the Highway
6. Pay Me
7. Back In the Crowd
8. Bad As Me
9. Kiss Me
10. Satisfied
11. Last Leaf
12. Hell Broke Luce
13. New Year’s Eve
14. She Stole the Blush
15. Tell Me
16. After You Die

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af