Sidste sang fra Winehouse

Det er ikke mere end to uger siden, at den misbrugsplagede Amy Winehouse blev fundet død i en alder af kun 27 år og dermed indskrev sig i den tragiske Club 27, der også tæller blandt andre Jim Morrison, Jimi Hendrix, Kurt Cobain og Janis Joplin.

Men, som det næsten er blevet tradition for afdøde kunstnere, bliver det ikke det sidste, man kan høre til Amy Winehouses karakteriske soulfyldte sangstemme.

Til september udsender Tony Bennett nemlig albummet ‘Duets’, hvor en duet med Winehouse kaldet ‘Body And Soul’ indgår. Nummeret er indspillet for fire måneder siden, og ‘Body And Soul’ bliver en velgørenhedssingle, hvor al overskuddet kommer til at gå til Winehouses fars nydannede fond ‘Amy Winehouse Foundation’, som skal hjælpe unge mennesker ud af misbrug.

Datoen for hvornår ‘Body And Soul’ mere præcist udgives, er ikke blevet meldt ud endnu, ligesom der heller ikke foreligger oplysninger om det album, som Winehouse angiveligt var i gang med at indspille, nogensinde udkommer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af