Stil dit bedste spørgsmål til Jonas Bjerre

Siden 1995 har Jonas Bjerre været frontmand for et af de største bands på den danske musikscene, og da Mew i 2009 udgav albummet ‘No More Stories…’, blev det rost til skyerne af danske anmeldere. I maj sprang Bjerre så ud i sit første soloprojekt med soundtrack-albummet ‘Songs and Music from the Movie Skyscraper’ til vennen Rune Schjøtts spillefilm ‘Skyscraper’.

Nu har du chancen for at spørge ham om lige det, du vil i en ny omgang af ‘You Asked’. Ordet er frit, så spørg om alt lige fra hvordan det er at være uden Mew, om at arbejde sammen med Apparatjik og om hvad der skal ske i fremtiden. Kun fantasien sætter grænser!

Hvad kunne du godt tænke dig at spørge Jonas Bjerre om? Skriv dit spørgsmål i kommentarfeltet her neden for senest tirsdag kl. 12. Derefter udvælger vi de bedste spørgsmål og sender dem videre til sangeren.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af