Stor fest i Kødbyen i aften

I aften åbner det nye græsrodsinitiativ WE:FUTURE natklubben KB18s døre for en kæmpe fest, hvor Le Gammeltoft, Muzzle Flash, Shanghai, Rasmus Stabell og Rosemary spiller. Det sker fra kl. 22.

Men udover at høre musikken, kan man også tage sig en snak med et par af Københavns lokalpolitikere som lægger vejen forbi, nemlig Manu Sareen fra Det Radikale Venstre, Ida Auken fra SF, Signe Wenneberg fra Socialdemokraterne og Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti.

Ideen med WE:FUTURE er nemlig at få fokus på unges behov ved at invitere politikere og musik- og kulturpersonligheder til at debattere med hinanden. Initiativtagerne regner med at holde debat-events en gang hver anden måned med livemusik og efterfulgt af nattefester rundt omkring i byen.

»WE:FUTURE synes, at den offentlige debat skal handle om mere end efterløn og grænseaftaler«, fortæller den ene af initiativtagerne Emil Reinholt til iBYEN om ideen. »WE:FUTUREs mål er at bryde med forestillingen om, at man skal være partipolitisk aktiv for at få sin stemme hørt«.

WE:FUTURE
Fredag den 26. august
KB 18, Kbh V
Pris: 40 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af