Girls synger om ulykkelig kærlighed

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Girls ‘Honey Bunny’

Det er svært ikke at falde bare en lille smule for Christopher Owens, forsanger fra Girls, når han i Jimmy Fallons talkshow fremfører en charmerende og fuldstændig medrivende version af den Buddy Holly-klingende førstesingle fra bandets nyeste album. Her har vi en frontmand, som ikke er bange for at fremstå sårbar, men som derfor bare fremstår så meget sejere. Og så er der lige teksten i omkvædet: »They don’t like my boney body. They don’t like my dirty hair, or the stuff that I say, or the stuff that I’m on«. Men det gør vi!

Læs også: Lyt til Girls’ nye album

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.


Girls ‘My Ma’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af