Her er ugens bedste fester

Vi guider dig til ugens bedste fest-tilbud, der blandt andet byder på grisefest med Klashy-drengene og støttefest for Afrika med Trentemøller, Julius Sylvest og White Pony.

Australsk disco-house indtager Nørrebro
Hussy hiver for anden gang den australske dj-duo til Nørrebro, og torsdag er der hermed garanti for ultradansabel disco-house, mens vi med stor sandsynlighed også får sommerhittet ‘Crave You’ at høre.

Hussy x Flight Facilities
Torsdag den 8. september
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Kæmpe velgørenhedsfest i Kødbyen
Kødbyen holder sammen med Røde Kors velgørenhedsfesten A Dance for Africa til fordel for tørkeofrene i Afrika, og fordelt på Jolene, Bakken, Mesteren & Lærlingen og Karriere Bar kan man danse løs i den gode sags tjeneste til blandt andre Kasper Bjørke, White Pony, Trentemøller og Julius Sylvest.

A Dance for Africa
Fredag den 9. september
Jolene, Bakken, Mesteren & Lærlingen, Karriere Bar – Kødbyen, København V

Foto: no41.dk

Fest-kollektiv inviterer til Costa Del Klashy
Klashy-drengene kaster sig fredag ud i grisefestens ædle kunst, og forvandler sammen med blandt andre Tomas Barfod, Pelle og Sugarbois PH Caféen på Vesterbro til Costa Del Klashy: et extravaganza af hawaiiskjorter, fest og selvfølgelig helstegt pattegris. Hvem sagde griserave?

Costa Del Klashy
Fredag den 9. september
PH Caféen, Halvtorvet 9A, København V

Støberiet inviterer til Polka
Arrangørerne lover råhygge for alle pengene, når Støberiet på Nørrebro inviterer til Polka med Tue Track, Cohnny Jazz og Soulsystemet til at holde gulvet varmt natten lang.

Polka
Fredag den 9. september
Støberiet, Blågårds Plads 3, København N

Alsidig bastroldmand på Dunkel
Dunkels faste klub ud i basmusikkens forunderlige verden har begået endnu et scoop, og Hest/Pony kan derfor denne weekend præsentere new yorkeren Falty DL bag pulten.

Hest/Pony x Falty DL
Lørdag den 10. september
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Culture Box inviterer tysk label indenfor
Klubben Kill Your Telly er efter tre års pause tilbage og invaderer på lørdag Culture Box med en label night. Det drejer sig om tyske Perlon, der kommer til byen med en live-optræden fra veteranen Portable samt dj-set fra San Proper. 

Kill Your Telly: Perlon Night
Lørdag den 10. september
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af