Her er ugens bedste fester

Vi guider dig til ugens bedste fester, der blandt andet byder på Danmarks første store Moombahton-fest på KB18 og Emma Acs som pladevender på Ideal Bars spæde rockklub Frankie Teardrop.

Onsdags-techno i København
Trænger man allerede onsdag til at fortabe sig i nattens techno-mørket er der gode nyheder, da Culture Box præsenterer amerikanske Dubfire til en seriøs omgang onsdags-techno.

Dubfire
Onsdag den 21. september
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Elektroniske godter i Århus
Lige så meget en lytteroplevelse som en fest bliver det torsdag, når Headquarters får besøg en CHLLNGR, Averos og Kilimanjaro til en aften i elektronikkens og talentets tegn.

Kompressor #1 x CHLLNGR, Averos og Kilimanjaro
Torsdag den 22. september
Headquarters, Valdemarsgade 1, Århus

Moombahton indtager Kødbyen
Kom ned og oplev den elektroniske musiks nye genre-darling, når KB18 og Yo Fok-kollektivet på fredag præsenterer Danmarks første store Moombahton-fest, der udover lokale fortalere som Dixone og Pelle også får besøg af hollandske Munchi.

They Call It Moombahton
Fredag den 23. september
KB18, Kødboderne 18, København V

80’er-rock på Ideal Bar
Ideal Bars stadig spæde rockklub Frankie Teardrop hylder på fredag de mørke 80’ere, og i den anledning hiver dj-vært Esben Weile  Emma Acs og Christian d’Or med sig om bag pulten for at styre slagets gang.

Frankie Teardrop
Fredag den 23. september
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

House-fest på Dunkel
Daniel Savi inviterer endnu engang på en hed omgang Chez Savi, og på fredag lægger amerikanske Tevo Howard så vejen forbi Dunkels lokaler med en seriøs omgang Chicago-house.

Chez Savi x Tevo Howard
Fredag den 23. september
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Hiphop-fest i Odense
Alle kan komme og få rystet deres badonkadonk, når Pato og PiffPaff leverer hiphop-swag på Odenses Mimeteatret flankeret af lokale helte som Amin Safari.

Badonkadonk
Fredag den 23. september
Mimeteatret, Vestergade 95 B, Odense

Rockklub kører på igen
Raw Power byder indenfor til en aften i rock-slaraffenland, når der lørdag er live-koncert fra Ocean View og dj-sets fra britiske O. Children (billedet), klubbens residents og en lang række lokale kræfter.

Raw Power
Lørdag den 24. september
V58, Vestergade 58, Århus C

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af