Her er ugens bedste fester

Vi guider dig til ugens bedste fester. Fra Hyperdub Night med blandt andet Ikonika og Kode9 i Pumpehuset til sværvægter-dj’en Carl Craig på Culture Box og Patos Dumme Penge i Kødbyen.

Dumme Penge på torsdag
Vores allesammens Ostefar Pato inviterer endnu engang til en omgang Dumme Penge, der med gratis indgang og masser af hiphop nok skal sætte rammerne for en god torsdag aften på KB18.

Dumme Penge
Torsdag den 29. september
KB18, Kødboderne 18, København V

Toptunet pladeselskab indtager København
Pladeselskabet Hyperdub har i mange år sat standarder for den britiske basmusik, og fredag har OHOI!-drengene inviteret briterne til Pumpehuset til en storslået fest, hvor navne som Kode9, Ikonika (billedet), Cooly G og Terror Danjah vil skrue op for bassen i al dens mangfoldighed.

Hyperdub Night
Fredag den 30. september
Pumpehuset, Studiestræde 52, København K

Techno-legende rykker Culture Box rundt
Carl Craig har været en af de allervigtigste spillere på Detroits betydningsfulde techno-scene, og fredag lægger den ny-legendariske dj og producer vejen forbi Culture Box.

Carl Craig
Fredag den 30. september
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Rockklub hylder 90’erne
Fredag aften står Ideal Bars rockklub Frankie Teardrop i 90’ernes tegn, når der står britpop og shoegaze en masse på menuen. Aftenens dj-vært er Tobias Winberg, der får selskab bag pulten af Sister Ray.

Frankie Teardrop
Fredag den 30. september
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

Dunkel inviterer sine favoritter
Dunkel har igennem tiden været med til at udklække og opfostre sin del af elektroniske talenter, og på fredag fejrer klubben nogle af sine favoritter, når blandt andre Paxton Fettel, Vinnie Who og Regnsky-bloggen er sat til at bestyre dansegulvet.

Dunkel Darlings
Fredag den 30. september
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Berliner-højborg besøger igen København
En gang om måneden inviterer Culture Box dj’s til hovedstaden fra techno- og house-højborgen Berghain/Panorama Bar i Berlin, og denne lørdag bliver gulvet varmet igennem af Nick Höppner og ND_Baumecker.

Sound of Panorama Bar
Lørdag den 1. oktober
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af