Hør ny guitarballade fra Tom Waits

Forestil dig et støvet, eftermiddagshedt og siesta-tomt landsbytorv et sted i det sydlige, solrige Spanien. Ja? Så har du lyden af ‘Back in the Crowd’, den nye guitarballade fra Tom Waits kommende album ‘Bad As Me’, der udkommer den 24. oktober.

Læs også: Top Track – Tom Waits ‘Bad As Me’

‘Back in the Crowd’ er den oplagte kinddanssjæler på den gode måde, og meget ulig albummets første nummer ‘Bad As Me’, hvor Waits demonstrerer sin djævelske bad ass-attitude over slingrende, blues-inspirerede toner.

Læs også: Se Tom Waits skælde ud på internet-pirater

Lyt til ‘Back in the Crowd’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af