Ulige Numre ‘København’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»København, jeg er din sidste søn / Og dine døtre de vil mig intet godt / Men dine øjne lyser mig hjem, når jeg får nok«, synger forsanger Carl Emil Petersen på københavnerbandet Ulige Numres nye single ‘København’ fra kvartettens kommende ep. Nikolaj Nørlund har produceret og sørger for den helt rigtige melankolske og længselsfulde lyd med ringlende The Walkmen-guitarer og buldrende The National-trommer og blæsere. Og billedsiden er lige så poetisk og nostalgisk med grynede billeder fra hovedstaden, klip fra Christoffer Boes ‘Reconstruction’ og optagelser af en ung, smuk Ghita Nørby og en lige så ung og storbypoetisk Michael Strunge. Ulige Numre spiller på Loppen på fredag som opvarmning for Nikolaj Nørlund.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af