Yelle – sex i discoklubben

Dyresex er forbudt i Danmark. Men det var franske Yelle ligeglad med, da hun onsdag aften gæstede Vega iført spraglet dyrekostume med sine to safariklædte bandmedlemmer ved sin side – på henholdsvis synths og trommer. Fra start udøvede Yelle syrede dyredanse, slangede sig rundt på scenen og lavede skiftevis parringsritual med safaridrengene og publikum som partner.

Med sin energiske electropop fik Yelles bastoner allerede fra det andet nummer ‘Qui est cette fille?’ Vegas gulv til at ryste, publikums hænder røg i vejret og Yelle skruede et niveau op for sin vokal. Faktisk virkede det som om, Yelle allerede fra start havde det som en nyligt opladet fransk duracellkanin. Hun bevægede sig hele tiden på den intime scene. Og det skabte en energisk intensitet i hvert eneste nummer. Så meget at Yelle og Vega udvekslede håndtegns-hjerter, da ‘Que veux-tu’ bragede ud med masser af synth til publikum. Det var tydeligt, at det var en favorit for begge parter.

‘Safari Disco Club’ er titelnummeret på Yelles andet album, og da de synthede trommetoner begyndte, gav et allerede ophedet Vega efter. Der blev danset euforisk i neonlyset, selv på de allerbagerste rækker ved siden af baren.

Generelt var der vokalmæssigt langt fra de toptunede præstationer på Yelles hidtidige to album til hendes live-performance, hvor stemmen ofte blev for skrigende og knækkede over. Men Yelle var alligevel i stand til at invitere sit publikum med ind på den lukkede Safari Disco Club, der udviklede sig vildt og intenst koncerten igennem. Og så bliver det lidt i parentes, at vokalen en gang i mellem haltede.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af