Her er ugens bedste fester

Vi guider dig til ugens vildeste fester. Fra Klumben og Ras Money i Pumpehuset til Berghain-dj’en Len Faki på Culture Box.

Raske Penge på Rust
Der bliver dancehall for alle pengene, når onsdagsklubben Why Not inviterer Raske Penge aka. Ras Money til Rust sammen med Cheff Records’ Klumben. Residents Dj Graded og John Vincent styrer pladespillerne.

Why Not
Onsdag den 26. oktober
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Soul Clap indtager hovedstaden
Efter de for nyligt hev Art Department til landet er Soup Kitchen-drengene igen klar med endnu en kvalitets-booking, når de på torsdag kan præsentere den amerikanske og altid festlige super-duo Soul Clap på Simons i København.

Soup Kitchen x Soul Clap
Torsdag den 27. oktober
Simons, Store Strandstræde 14, København K

Tysk sværvægter på besøg
Len Faki har i snart mange år været en international storspiller på dj-scenen, og har man bare én gang oplevet ham til et af hans resident-sets på tyske Berghain, ved man, at der er noget om snakken. Fredag kommer han forbi Culture Box, og er techno din ting, så er der ikke andre steder at være.

Len Faki
Fredag den 28. oktober
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Oh No Ono-drenge dj’er til ny klub
Folkene bag HørLigeHer-bloggen starter fredag en ny klub op på Vesterbros Darling Artbar, og udover bagmændene kommer Malthe Fischer og Aske Zidore fra Oh No Ono fordi til et dj-set.

Klub HørLigeHer
Fredag den 28. oktober
Darling, Enghavde Plads 9, København V

Nordisk sammenkomst i Svedhytten
Under overskriften Nordic Sweat åbner Svedhytten på lørdag Ideal Bars døre for både den norske disco-dreng DiskJokke såvel som Djuma Soundsystem. Titlen på arrangementet burde være sigende nok.

Svedhytten
Lørdag den 29. oktober
Ideal Bar, Enghavevej 40, København V

Endless fejrer mini-jubilæum
Endless har i sin levetid hevet en lang række kvalitetsnavne til hovedstaden, og på lørdag fejrer Dunkel-klubben sit tiende arrangement med den italienske veteran Donato Dozzy og hans hypnotiske techno-eskapader.

Endless x Donato Dozzy
Lørdag den 29. oktober
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Gefährlich fejrer fødselsdag med bageren
Nørrebro-baren Gefährlich fejrer syv år på bagen og fejrer det med flæskestegssandwich, mens hele Danmarks Kenneth Bager vender plader sammen med Buda og T.O.M.

Gefährlich fødselsdagsfest
Lørdag den 29. oktober
Gefährlich, Fælledvej 7, København N

Womex holder afslutningsfest
Over fire dage har Womex-festivalen fejret og promoveret verdensmusikkens og alle dens facetter, og lørdag er det så blevet tid til det store afslutningsarrangement i Koncerthuset, der blandt andre byder på danske Tako Lako og den hollandske moombahton-chef Munchi.

Womex afslutning
Lørdag den 29. oktober
Koncerthuset, Emil Holms Kanal 20, København C

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af