Her er ugens fedeste fester

De genopståede festarrangører i Kill Your Telly inviterer til færgefest, Kulturnattens afterparty byder på både livemusik og dj’s, og så gæster Border Community-troldmanden James Holden Dunkel. Og det er bare nogen af ugens fester.

Rutinerede kræfter holder bådfest
De genopståede festarrangører i Kill Your Telly holder fredag en ægte bådfest, når blandt andre Raz Ohara, Emil Viril og bagmændene selv Waqar og MHM One vender plader på Færgen Ellen mellem Artitektskolen og Operaen.

Kill Your Telly
Fredag den 14. oktober
Færgen Ellen/KontikiBar, Takkelloftvej 1437, København K

Fest videre under Kulturnatten
Fredag er der Kulturnat, og vil man feste videre kan man tage til den officielle afterparty i TAP2, der byder på livekoncerter fra Ulige Numre og Thee Attacks mens Djuna Barnes og Jean Von Baden sætter gang i gulvet efterfølgende.

Kulturnattens afterparty
Fredag den 14. oktober
TAP2, Pasteursvej 30, København V

James Holden indtager Dunkel
Pladeselskabet Border Community har i lang tid været toneangivende på det elektroniske verdenskort, og fredag er der showcase på Dunkel, når bagmanden James Holden giver et dj-set og roste Luke Abbott spiller live. Dunkel-yndlingene Averos, Taragana Pyjarama og Morten Bruhn fuldender aftenens program.

Border Community showcase
Fredag den 14. oktober
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Oh No Ono-drenge fejrer børnebog
Aske Zidore og Malthe Fischer fra Oh No Oho er nogle af bagmændene bag den nye børnebog Grønflammeskoven, som fredag bliver fejret med fest og masser af dj’s på Kødbyens Bakken.

Grønflammeskoven releasefest
Fredag den 14. oktober
Bakken, Flæsketorvet 19, København V

Kidd og co. vælter Århus
Klubkonceptet Storm holder normalt til i det mindre Kupé, men flytter på fredag ind i Train, når Kidd kommer til byen med blandt andre dj-duoen AK47 ved sin side.

Storm x Kidd
Fredag den 14. oktober
Train, Toldbodgade 6, Århus C

Elektronisk stjernetræf
Hest/Pony hiver endnu engang elektroniske sværvægtere til København, når dBridge og duoen Instra:Mental begge gæster Dunkel med roste album fra 2011 i bagagen.

Hest/Pony
Lørdag den 15. oktober
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af