Se Jeff Mangum optræde på Wall Street

I forbindelse med protestbegivenheden ‘Occupy Wall Street’ i New York, har der de sidste dage gået rygter om, at selveste Radiohead ville komme og optræde. Men en talsmand for bandet afviste det rygte forleden.

Tilgengæld dukkede Netural Milk Hotels Jeff Mangum så op i går med sin guitar, varmt klædt på i sweater og hue, og sang hele otte sange – heriblandt flere fra klassikeren ‘In the Aeroplane Over the Sea’ – sammen med de protesterende.

Den 22. november udgiver Neutral Milk Hotel et omfattende box-set med vinyler. Box-settet kommer til at inkludere 15 hidtil uudgivne numre, som også vil kunne købes via Neutral Milk Hotels’ Bandcamp-side ud fra ‘Betal-hvad-du-vil’-princippet.

Se hele trackilsten for box-settet HER.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af