Jenny Wilson bortfører nøgen pige

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vindahl feat. Jenny Wilson ‘The Question’

Der er knald på den freudianske symbolik i den ny video til Ronni Vindahl fra producerkollektivet Boom Clap Bachelors nye single. Med på vokal er Jenny Wilson, og sammen med Vindahl optræder hun i videoen som den onde bortfører, der ikke kan holde fingrene fra unge piger. I videoen følger vi et ungt par, som er kørt ud til en svensk sø. Her forsvinder pigen pludselig, og vores helt må efterfølgende ud og lede efter hende. Singlen ‘The Question’ stammer fra Vindahls kommende album ‘Serendipity’, der udkommer den 21. november. Udover Jenny Wilson bidrager Coco fra det danske band Quadron også med vokal.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af