Karen O synger om cowboys

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Karen O ‘Mammas Don’t Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys’

Mens vi venter på nyt fra Yeah Yeah Yeahs får bandets frontkvinde Karen O tiden til at gå med blandt andet at lave opera og hjælpe David Lynch på instruktørens kommende electropop-album. Senest har hun så indspillet det gamle Willie Nelson countrynummer ‘Mammas Don’t Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys’.

Læs også: Karen O laver psykotisk opera

Nummeret er indspillet som led i en støttekampagne for de amerikanske landmænd, som der bliver færre og færre af. Det tyste og nedbarberede countrynummer er ledsaget af en stemningsfuld og flot filmet video, der følger en gruppe drenge, som bryder ind på en gammel gård. Og langsomt går sandheden op for dem.

Læs også: Karen O hjælper David Lynch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af