Kashmir samler karrieren på jubilæumsalbum

Det koncertaktuelle band har valgt at fejre deres 20 år sammen ved at bladre gennem bunken af ep’er, studiealbum og andre musikalske afstikkere og udgive en jubilæumsopsamling med intet mindre end 32 numre.

Læs også: Kashmir fremfører hele ‘The Good Life’

Blandt de mange numre, som ‘Katalogue’ kommer til at indeholde, er der også blevet plads til en gammel live-optagelse fra 1993, dengang bandet vandt DM i Rock,  godnatsangen ‘Splittet til atomer’ og det uudgivne nummer ‘Electrified Love’.

Hør selv bandet fortælle om udvælgelsen af numrene i videoen herunder. ‘Katalogue’ udkommer den 11. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kashmir om ‘Katalogue’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af