Lana Del Rey tv-debuterer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lana Del Rey ‘Video Games’ (Live)

Hun er rystende nervøs, Lana Del Rey. Men det er også den unge og fremadstormende sangerindes første TV-optræden. Og det kan mærkes. Fraseringerne sidder ikke helt i skabet, og stemmen knækker første gang, hun åbner munden.

Læs også: Jamie Woon remixer Lana Del Rey

Som nummeret skrider frem, får Lana dog lidt mere styr på stemmen, og der er stadig noget dragende og meget sårbart over hende, som hun står der småtrippende på scenen og synger om at blive ignoreret af en kæreste, der hellere vil spille Xbox. 

Læs også: Breakin’ Sound: Lana Del Rey

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af