Lyt til ny julesang fra She & Him

Er det for tidligt at høre julesange? Well, hvis nu vi snakker She & Him-julesange, så er det vel ok. Den amerikanske duo er i hvert fald klar med den første smagsprøve fra deres kommende julealbum, som byder på duoens fortolkninger af en række klassiske julesange.

Læs også: Se tracklisten til She & Hims julealbum

Det første nummer vi får lov til at høre fra albummet er ‘The Christmas Waltz’, som byder på Zooey Deschanels søde vokal kun akkompagneret af M. Wards akustiske guitar. Den nedbarberede og akustiske stil skulle være sigende for resten af albummet, og ifølge duoen har de lagt sig op af klassiske julealbum fra kunstnere som Elvis Presley, The Carpenters og The Beach Boys.

Lyt til ‘Christmas Waltz’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af