Ryan Adams hænger ud i 60’erne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ryan Adams ‘Lucky Now’

Lidt ensomme sort/hvide billeder af Ryan Adams, der spiller på akustisk guitar og nogle korte sekvenser med en gruppe smukke 60’er-klædte piger. Den nye video til singlen ‘Lucky Now’ fra Adams’ seneste album ‘Ashes and Fire’ er helt enkel, men meget rørende og melankolsk.

Læs også: Anmeldelse af ‘Ashes and Fire’

Nummeret er skrevet med Adams’ tidligere band-kollega fra The Cardinals-tiden, Chris Feinstein, i tankerne. Feinstein blev fundet død i sin lejlighed i 2009. »Det var en svær sang at skrive«, har Ryan Adams udtalt. »Men det var godt for mig at skrive den«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af