Air kommer med nyt album

Nu er der endeligt nyt album på vej fra den franske duo Air. Albummet ‘Le Voyage Dans La Lune’ udkommer den 6. februar og er opkaldt efter franske Georges Méliès’ sort/hvid-kortfilm fra 1902, som Air tidligere på året blev bedt om at lave et soundtrack til.

Inspireret af deres arbejde med soundtracket valgte fyrene i Air, Nicolas Godin og Jean-Benoit Dunckel, at lave et helt album, der både kommer til at indeholde vokal og tekst af Beach Houses Victoria Legrand og pigegruppen Au Revoir Siomone. Selv fortæller Nicolas Godin om albummet:

»’Le Voyage Dans La Lune’ er uden tvivl mere organisk end de fleste af vores tidligere projekter. Vi ville have det skulle lyde håndlavet og »banket sammen«, lige som Méliès’ special effects«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af