Bon Iver kører mod solen

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bon Iver ‘Hinnom, TX’

Sjældent har et stykke musik og en billedside passet så godt sammen, som det er tilfældet med den nye video til Bon Ivers vibrerende og ulmende hymne ‘Hinnom, TX’ fra Justin Vernons seneste album ‘Bon Iver’.

Læs også: Se billeder og læs publikumreaktioner fra Bon Iver-koncerten

En bil på en Utah-motorvej kører mod solopgangen, mens sneen fyger hen over vejen. I takt med at musikken udvikler sig, trækker sig sammen, knitrer og svulmer op, gør solen det samme. Enkelt, smukt og meget dragende.

Læs også: Bon Iver udgiver deluxe-album med nye videoer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af