Cults feat. Freddie Gibbs ‘Bad Things (Remix)’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets overraskelse er måske en overdrivelse, men det var givet vis ganske pudsigt, da Cults tilbage i juli annoncerede, at de ville lave et hiphop-mixtape ud af deres retro-poppede og selvbetitlede debutalbum. Nu har første forsmag set dagens lys, og det lader til, at duoen åbenbart har været seriøse omkring projektet. Hvilket man kun kan være taknemlig for når man hører mixtape-versionen af ‘Bad Things’, der har fået spædet gevaldigt op for beat-sektionen, mens håndklap og piano stadig kører derudaf. Rapperen Freddie Gibbs, der takket været sit eget, nye mixtape ‘Cold Day In Hell’ er ved at slå rigtigt igennem, spytter rim, og det går på sin vis op i en højere enhed med det engleblide omkvæd.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af