Factory Floor ‘Two Different Ways’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lyden er ikke blevet mindre beskidt på London-trioen Factory Floors nye postpunk-track, der er gruppens første single gennem pladeselskabet DFA Records. ‘Two Different Ways’ er hele otte minutters forvrængede og industrielle synth-flader blandet op med hektiske, New Order-drevne trommer, og nummeret lyder som om, det er hentet ud af Berlins mest dystre, betonrå pakhuskælder.

Læs også: Breakin’ Sound med Factory Floor

Vores tidligere Breakin’ Sound-navn kalder selv deres minimalistiske fremdriftsmusik for ‘death disco’, og selv om det kan lyde maskinelt, er det umuligt ikke at få lyst til at gå rave-amok. Så luk øjnene og skru højt, højt op!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af