Her er ugens fedeste fester

Ugen byder på støttefest for Djuma Soundsystem, hvor blandt andet Kidd og Pelle kigger forbi, releasefest for den ep-aktuelle Rangleklods og det skotske stjerneskud RustieDunkel.

Rangleklods fejrer debut-ep på Rust
Danske Rangleklods har netop udsendt sin debut-ep ‘Home’, hvilket torsdag bliver fejret til en omgang Hussy på Rust. Hovedpersonen spiller en natkoncert og aftenen byder yderligere på en lang række liveoptrædener og dj-sets.

Hussy x Rangleklods releasefest
Torsdag den 3. november
Rust, Guldbergsgade 8, København N

Rustie fejrer Dunkels fødselsdag
Fredag og lørdag fejrer Dunkel fem år som elektronisk frontløber og disker i den sammenhæng op med en weekend extraordinaire. Fredag lægger Rustie vejen forbi med sit eminente nye album ‘Glass Swords’, mens lørdag byder på et sandt overflødighedshorn af Dunkel-venner nye som gamle. Not to miss.

Rustie x Dunkel fem års fødselsdag
Fredag den 4. november + lørdag den 5. november
Dunkel, Vester Voldgade 10, København V

Gang i den på Bakken
Under parolen Dick On Speed vs. Chick On Weed er der fredag lagt op til fest på Bakken i Kødbyen, når Thi ‘Nam Nam’ Nguyen battler med Mc Ena bag pulten.

Dicks On Speed
Fredag den 4. november
Bakken, Flæsketorvet 19, København V

Foto: Kenneth Nguyen

Kæmpefest for at hjælpe Djuma Soundsystem
Djuma Soundsystem blev for kort tid siden idømt en bøde på 747.183 kr. i en sag om sampling. Det er der mange, som mener er uretfærdigt, og med et gigantisk line-up af folk som Kidd, Pelle og Flip samles der lørdag ind til, at de to fyre kan betale for at anke dommen. Kom og støt en god sag.

Djuma Soundsystem støttefeset
Lørdag den 5. november
Elefanten ved Carlsberg, Pasteursvej 14-24, København V

Ny klubaften ser dagens lys på Pumpehuset
Det er erfarne kræfter der står bag det nye klubarrangement Steam, som lørdag indtager underetagen i Pumpehuset med et overvældende line-up bestående af blandt andre Lulu Rouge, Mike Sheridan og Frederik Olufsen.

Steam
Lørdag den 5. november Pumpehuset, Studiestræde 52, København K

Tyske stjerner gæster igen Culture Box
Så er det igen blevet tid til, at Culture Box får besøg af dj-stjerner fra tyske Berghain, og denne gang er det den evigt roste Ben Klock samt Marcel Fengler der kommer forbi Københavner-klubben.

Sound of Berghain x Ben Klock
Lørdag den 5. november
Culture Box, Kronprinsessegade 54, København K

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af