The Rapture blæses bort

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Rapture ‘Sail Away’

På The Raptures video til nummeret ‘Sail Away’ fra det nye album ‘The Grace of Your Love’ ser man frontfiguren Luke Jenner styrte efter en spejlblank sølvpose, der blæser i vinden. Og da posen bliver indfanget, flyver Luke Jenner med vindens hast gennem Brooklyns gader, mens bandets øvrige medlemmer spiller på kæmpe konkylier og horn i baggrunden. Til sidst går det helt galt.

Læa også: Soundvenue holder kæmpe fødselsdagsfest

Du kan møde The Raptures Gabriel Andruzzi til Soundvenue B-Day Bash den 26. november på Simons Natklub, hvor han spiller et dj-set. Derudover kan du opleve Kasper Bjørke, Dixone, Julius Sylvest, Waqar og Soup Kitchen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af