The Vaccines er on the road

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Vaccines ‘Tiger Blood’

Der kommer et tidspunkt i ethvert bands karriere, hvor man skal have sig en on the road-video. En ‘hvor-har-vi-det-fedt-se-selv-de-her-grynede-optagelser-fra-tourbussen’-video. Og så kommer omkvædet og så ser vi endelig bandet live på scenen. Helt efter bogen.

Læs også: Se billeder fra Soundvenue Sessions med The Vaccines

Nummeret er ‘Tiger Blood’, som briterne har lavet sammen med The Strokes’ Albert Hammond Jr. Det to minuttter lange dynamitnummer sidder lige i skabet og bliver kun bedre og mere charmerende af den tilhørende drengerøvsvideo.

The Vaccines spiller i Lille Vega den. 15 december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af