Tom Waits danser i vildskab

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tom Waits ‘Satisfied’

Med signatur-hatten på sned og det klassiske landevejsridder-jakkesæt, danser, skråler og spytter Tom Waits som sit vanlige selv ude i baghaven. Videoen til ‘Satisfied’ fra Waits’ fremragende nye album ‘Bad As Me’ er filmet i skarpt sort/hvid, og der sker ikke så forfærdeligt meget andet end Waits, der danser. Men hvem behøver også andet, når Waits’ på en gang karikerede, fandenivoldske og vanvittige ‘dance moves’ er mindst lige så fascinerende og ikoniske som Michael Jacksons var det?

Hør også: Her er de ti vigtigste Tom Waits-sange

Læs anmeldelse: Tom Waits ‘Bad As Me’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af