Air smeder lænker med Beach House

Kan man forestille sig noget mere behageligt at lytte til end en fusion af drømmepop-kunstnerne fra Air og Beach Houses Victoria Legrand? Nej vel? Godt så, for sammen har de lavet nummeret ‘Seven Stars’ til Airs album ‘Le Voyage Dans La Lune’, der vil være på gaden den 6. februar.

Læs også: Air kommer med nyt album

Albummet er en videreudvikling af Airs arbejde med soundtracket til franske Georges Méliès’ sort/hvid-kortfilm fra 1902 af samme navn som albummet, som blev vist frem på Cannes filmfestival tidligere på året i en restaureret udgave. Udover Victoria Legrands luftige og mørke vokal vil den amerikanske pigegruppe Au Revoir Siomone også bidrage med vokal på ‘Le Voyage Dans La Lune’, der er Air syvende album og første albumudgivelse siden ‘Love 2’ i 2009.

Lyt til ‘Seven Stars’ nedenfor

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af